Metteson // 2024

Bilde
Event info
 • Friday 16 February 2024
 • 20:00 - 23:30

Description

SNN SCENE
DØRÅPNING 20:00
ID 18

Billettsalg starter mandag, 23. oktober 2023, kl. 11

Metteson med singelen Waves og debut-turné

Metteson har siden debuten skapt store bølger i populærmusikken. �Men fredag 3. November kommer den første bølgen på ekte når singelen Waves slippes verden over. Metteson som på rekordtid har sunget seg rett inn i våre hjerter har på ingen måte tatt noe snarvei til å ha voksende publikum i hele Europa. Det har bare gått ekstremt fort.
Metteson er headlineren som vi allerede føler at vi kjenner godt, men som først nå skal ut på sin debut-turne. Reisen begynner nå selv om han allerede har oppnådd mer enn fleste gjør gjennom en lang karriere.

Der albumets første smakebit, Put It To Sleep, handlet om å tilgi og legge fortiden bak seg så skildrer Waves et menneske som står midt i en storm av følelser, og i et basketak med havet. Den tyngende følelsen av urettferdighet og håpløshet står sentralt i teksten. Mens musikken driver lytteren fremover og u på dansegulvet. En beskrivende kraft som alltid skjer når Metteson entrer scenen.

Mettesonbølgen vil treffe dansegulv og klubbscener i Norge, Sverige og Danmark neste år. I mens skal vi plassere enda en låt i hjertet vårt.

Tickets

 • Ordinærbillett
  kr 420,00
 • Studentbillett
  kr 350,00
 • Ledsager
  kr 0,00