Line Mari / Driv / Isbjørn Scene

Bilde
Event info
  • Saturday 01 June 2024
  • 20:00 - 23:45

Description

Dører: 20:00
Show: 21:00

Artisten Line Mari er opprinnelig bardudøl og har for tiden base i Tromsø.

Line Mari har drevet med egen musikk i flere år, hvor hun har komponert sine egne låter, tekster og fremført musikken sin. Hun har spilt konserter flere plasser rundt om i landet, men også i utlandet på blant annet anerkjente The Bedford i London. 

Slapp singelen «Your Love» 23.03 dette året til svært gode kritikker og radiospilling på NRK P1. Låten «Your Love» er første smakebit på hennes upcoming album. Singelen «Dance With Me» ble sluppet 23.06. Begge singlene er playlistet på NRK P1. 

Musikken hun lager er typisk feelgood låter, men med et budskap i, litt sårhet i og litt humor innen et pop landskap med blanding av rock og elektronika. 

Nå blir det slippkonsert på Driv med hennes andre upcoming album i 2024 og det er bare å glede seg! Hun har med seg bandet sitt bestående av: Jørn J. Bendiksen (HvilePuls), Thomas Heggstad (Rammeskjeiv) og Martin Sand Monsen (HvilePuls). 

Det nye albumet er som en pose drops. Med ulike farger og ulike smaker. En pose drops man bare må sikre seg til helgekosen. 

Hennes første album 21 Days ble spilt inn i Abbey Road Studios i London. Flere av låtene i albumet ble spilt på radiostasjoner i både Norge, England, Australia, Skottland og USA ++. Debutalbumet mottok svært gode tilbakemeldinger både fra nasjonal og internasjonal presse.

Ta turen innom Driv og bli med på en energisk og feelgood feiring av helt nytt låtmateriale. Det blir garantert god stemning og dansemoves. 

Music Week (UK): “Bursting with fresh young vibes ’21 Days’ demonstrates Line Mari’s powerful and distinctive vocals whilst still having a rock infused edge.” 

Top40 charts (New York): “Norwegian Pop Singer Line Mari Releases Catchy And Crisp Single ‘Crush’.”

Wolf in a suit: “her magnificent voice that just makes you melt from the first verse she sings.” 

Salangen Nyheter (Norway): “er en kritikkrost musiker som ikke bare er kjent i Norge, men også i andre steder i Europa, da spesielt England.” 

Tickets

Cancelled